Permanente Make-up - Wenkbrauwen

permanente make up wenkbrauwenDe wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je gezicht. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan volledig met Permanente Make-up (PMU) worden gecorrigeerd.

Tijdens de behandeling wordt er een iets donkerdere kleur gekozen (half tintje donkerder) in verband met de vernieuwing van de opperhuid. Als dit niet wordt gedaan, zal na een tijdje de kleur een beetje vervagen en niet tot het gewenste effect leiden.

 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor Permanente Make-Up wenkbrauwen :

Correctie

Litteken

Volledig ingekleurd

Vorm aanpassing of verduidelijking

Haartjestechniek (hair strokes techniek)

 

Ook kunnen eventuele littekens in de wenkbrauwen worden gecamoufleerd met behulp van permanente make-up.Mocht u vroeger te veel hebben geёpileerd of nu bijna geen wenkbrauwen meer hebben, dan maken wij uw gezicht weer compleet met de wenkbrauwen waar u altijd al van heeft gedroomd.

 

Permanente Make-up - Ogen

permanente make up ogenOnze ogen zijn het eerste waar wordt gekeken. Daarom is het van groot belang dat deze er altijd perfect uitzien. Dat kan nu met permanente make-up. Nooit zult u nog last hebben van uitgelopen make-up met PMU, de redding van elke vrouw. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

 

 

Ook voor de ogen zijn er een aantal Permanente Make-Up mogelijkheden:

Kayal look : de traditionele eyeliner in het zwart boven en/of onder het oog

Dubbele eyeliner: als u geen strakke lijn wilt kunt u ook boven uw eyeliner een kleurtje laten aanbrengen waardoor dit uw ogen vaak extra uitstraling verschaft en het een zacht uitgeschaduwd effect heeft

Voor elke behandeling zal aandachtig worden gekeken naar de vorm van de ogen en de kleur aangezien deze erg belangrijk zijn voor het bepalen voor de behandeling die het beste bij u past en uw ogen er het mooist uit laat zien. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

 

Permanente Make-up - Lippen

permanente make up lippenOnze lippen zijn van groot belang bij het jeugdig uitzien. Wanneer we ouder worden, verliezen onze lippen vaak de volheid. Hier kan nu een einde aan worden gemaakt door middel van permanente make-up. Iedereen is anders en hierdoor heeft iedereen ook unieke lippen.
Bij Permanente Make-Up Atelier zijn er daarom ook verschillende technieken, om aan ieders wens en situatie te kunnen voldoen

 

 

De verschillende mogelijkheden voor Permanente Make-Up bij lippen:

Verduidelijking van de contour

Lipvergroting

Schaduwlijn

Duidelijke lijn

Volledig ingekleurde lippen (Full lips)

Samen met u kiezen wij de beste kleur(en) uit en bespreken we met u de techniek die we zullen gebruiken want de tevredenheid van de klant is voor PMU Eindhoven van essentieel belang.

 

Permanente Make-Up Atelier - Correcties

Correctie van permanente make-up kan worden onderverdeeld in twee soorten:

Aanpassing: Het aanpassen van een bestaande tatoeage is na verloop van tijd (1 a 2 jaar) erg aan te raden. In dit geval wordt de correct uitgevoerd om de helderheid terug te brengen aan de op dat moment vervaagde permanente make-up zodat het er weer als nieuw uitziet.

Volledige vervanging: Meestal wordt er bij ontevredenheid over de resultaten van de permanente make-up gekozen voor volledige vervanging. Dit kan bijvoorbeeld bij misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen of ooglijnen.

 

Hier onder kunt u sommige voorbeelden zien van de uitgevoerde correcties op ergens anders geplaatste permanente make-up:

permanente make up Correcties permanente make up Correcties