Permanente Make-Up Atelier - Studio

permanente make up studio in  eindhovenWelkom in onze Permanente Make-up Studio!

Graag zouden wij ons aan u willen voorstellen: Permanente Make-up Atelier is een professionele studio die Permanente Make-up (PMU) behandelingen uitvoert. Wij vinden het heel belangrijk al onze klanten veel aandacht te geven bij onze behandelingen voor het beste resultaat.

Wanneer u de studio binnenkomt, zal er alvorens geluisterd worden naar al uw wensen en voorkeuren. Alles zal ook met u worden besproken voordat er acties worden ondernomen.

Naast de persoonlijke en klantvriendelijke sfeer in onze studio, vinden we ook hygiene van uiterst belang! Daarom is het ook vanzelfsprekend dat er uitsluitend met de beste apparatuur en pigmenten wordt gewerkt die voldoen aan de eisen en hygienevoorschriften van het Ministerie van Volksgezondheid en die zijn goedgekeurd door de GGD.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij antwoorden graag op uw vragen en geven u graag informatie over bepaalde zaken.

 

 

Uw Permanente Make-Up Atelier!

 

Permanente Make-Up Atelier - Afspraak

permanente make up studio in  eindhovenWilt u een afspraak maken bij Permanente Make up Atelier?

Permanente Make Up Atelier werkt uitsluitend op afspraak, zodat u alle persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Nadat de eerste afspraak is geweest, is het de bedoeling dat u na ongeveer 4 weken terug komt voor een correctie.

Het kan voorkomen dat u uw gemaakte afspraak niet kunt nakomen. Hoewel dit niet erg is, wordt het gewaardeerd als u dit op tijd meldt.

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren zonder kosten worden afgezegd, anders ben ik helaas genoodzaakt om 50% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen.
Bij het maken van een afspraak via e-mail, telefoon of persoonlijk gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van Permanente Make Up Atelier.

Mocht er telefonisch niet worden opgenomen, omdat u belt tijdens een behandeling, dan kunt u altijd een voicemail achterlaten of een e-mail sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Uw Permanente Make-Up Atelier!

 

Permanente Make-Up Atelier - Apparatuur

permanente make up studio in  eindhovenWij gebruiken uitsluitend de hoogwaardige apparaten van Ecuri!

Alle Ecuri apparaten zijn GGD goedgekeurd en uiterst betrouwbaar. Wij werken nauw samen met Ecuri Cosmetics die de beste apparaten op de markt aanbiedt.

Vakmanschap, innovatie, passie en ervaring maken Ecuri Cosmetics toonaangevend in de Permanent Make-up. Al sinds 1984 staat deze multinational bekend om de vakkennis en zijn ze de marktleider in Europa.

Ecuri Cosmetics is voortdurend bezig met het ontwikkelen en patenteren van nieuwe technieken en producten. Daarnaast geven ze ook trainingen in behandelmethoden en voor de bevordering van de beheersing van het apparaat. Op deze manier werkt u steeds met bewezen kwaliteit wat voor u optimaal resultaat en uiterst tevreden klanten betekent.

 

Onze betrouwbare partner in Permanent Make-UP

 

ECURI COSMETICS DE EXPERT VOOR DE PROFESSIONAL

 

Permanente Make-Up Atelier - Pigmenten

permanente make up studio in  eindhoven

WIj gebruiken alleen de best-geteste pigmenten voor permanente make up.

De pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn een begrip in de schoonheidsbranche.

Ze zijn GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Daarnaast zijn er geen sterker geconcentreerde pigmenten verkrijgbaar in de markt.

Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet en zijn gegarandeerd kleurvast.

 

Wenkbrauwbruin wordt dus niet rood of grijs en eyeliner Golden Brown wordt niet blauw.

 

Pigmenten:

Wenkbrauw pigmenten

Eyeliner pigmenten

Pigment verdunner

Lipliner pigmenten

Lip Shading pigmenten

Areola

Breast Colours

Camouflage

Tattoo Colours

Neem alleen genoegen met het beste!

 

Uw Permanente Make-Up Atelier!

 

Permanente Make-Up Atelier - Kwaliteit

Kwaliteit vinden we in onze permanente make up studio van groot belang en daarom blijven we op de hoogte van de nieuwste apparaten en technieken die u het beste resultaat en effectiviteit zullen bieden. Alle beslissingen worden ook met grote nauwkeurigheid en deskundigheid uitgevoerd waardoor wij garant staan voor veiligheid en kwaliteit.

Alles op een rijtje:

Kwaliteit

Hygiene

Veiligheid

Nauwkeurigheid

Deskundigheid

Beste resultaat